logo
Kvasice
sports_soccer
Skaštice
3. srpna 2024 v 13:30
Holešov
sports_soccer
Kvasice
10. srpna 2024 v 15:00
Kvasice
sports_soccer
Vsetín
18. srpna 2024 v 8:15
Bzenec
sports_soccer
Kvasice
24. srpna 2024 v 14:30
Kvasice
sports_soccer
Valašské Meziříčí
31. srpna 2024 v 13:00
Kvasice
sports_soccer
Slavičín
7. září 2024 v 14:00
HFK Olomouc
sports_soccer
Kvasice
14. září 2024 v 14:00
Kvasice
sports_soccer
Šternberk
21. září 2024 v 13:30
Hranice
sports_soccer
Kvasice
27. září 2024 v 17:00
Kvasice
sports_soccer
Šumperk
5. října 2024 v 13:00
Všechovice
sports_soccer
Kvasice
13. října 2024 v 13:00
Kvasice
sports_soccer
Baťov
19. října 2024 v 12:30
Kostelec na Hané
sports_soccer
Kvasice
27. října 2024 v 13:30
Kvasice
sports_soccer
Kozlovice
2. listopadu 2024 v 13:00
Nové Sady
sports_soccer
Kvasice
9. listopadu 2024 v 13:00
  1. Úvod ·
  2. Články ·
  3. Hodnocení podzimní části sezony 2023/2024 všech týmů FC Kvasice
FC - 8. 11. 2023 - Matěj Reiskup

Hodnocení podzimní části sezony 2023/2024 všech týmů FC Kvasice

Máme za sebou podzimní část sezony 2023/2024, všechny týmy odpočívají a nabírají síly na jarní část. Udělejme si tedy krátké zhodnocení jednotlivých týmů


  • MUŽI "A":

Po podzimní části sezony je postavení „A“ týmu velmi radostné. V tabulce jsou Kvasice uvedeny na druhém místě za vedoucím Hrachovcem jen z důvodu horšího skóre. Celkový počet 28 bodů a skóre 35:22 napovídá, že až na tři zápasy naši borci dominovali. Nejlepším střelcem týmu je Adam Galetka se 6 zásahy. Doufáme, že v jarní části soutěže se Kvasicím podaří vybojovat první místo.

Komentář trenéra Vlastimila Chytrého:

Před začátkem podzimní části sezóny jsme si společně svedením klubu nastavili 2 cíle, o které by jsme se chtěli pokusit. Postup do divize a vítězství v Krajském Poháru. Co se týče mého hodnocení podzimní části soutěže, tak zatím určitě jsem spokojený s naším postavením v obou našich nastavených cílech. V poháru jsme postupně vyřadili Zdounky 4:1 , ambiciózní Zborovice, které mají ve svém týmu spoustu zajímavých bývalých úspěšných hráčů, jsme rozdrtili 7:0 a Morkovice jsme porazili na jejich půdě 4:1. Dostali jsme se do semifinále a já věřím, že si zahrajeme finále ve Zlíně na Letné. Co se týče našeho druhého cíle, tak jsme po podzimní části zatím v nejlepší výchozí pozici ze všech týmů v soutěži, máme sice stejný počet bodů jako Hrachovec, ale vzhledem k našemu vítězství ve vzájemném utkání jsme ve výborné výchozí pozici. Díky úspěšnému podzimu si, ale musíme uvědomit, že v jarní části soutěže se na nás všechny ostatní týmy vždy dobře nachystají a nás čeká v zimě spousta práce a za mě i doplnění kádru o nové kvalitní posily, které nám pomůžou naše společné cíle zvládnout. Na závěr chci určitě poděkovat svému realizačnímu týmu, Radkovi a Radimovi Ungerovým a samozřejmě hráčům za výborné výkony během podzimní části. Oni ví, že jsem věčně nespokojený a že nás čeká ještě spousta práce, ale za podzimní část jim děkuji. Největší poděkování, ale patří vedení klubu, pánům Filipovi Klementovi a Michalovi Dohorákovi za skvělé podmínky, které nám během celé sezóny vytváří a my se opravdu můžeme soustředit pouze na fotbal.


  • MUŽI "B":

Podzimní část sezony se kvasické Benfice příliš nevyvedla. Bohužel se jí výsledkově nedařilo a výkonově začala taktéž upadat. V 8.kole byl jmenován nový trenér „B“ týmu – Radim Unger. Tým se postupně začal výkonově zvedat a poslední kola již snesla měřítka na které byli diváci kvasického béčka zvyklí. V tabulce béčko obsadilo 11.pozici s 12 body a skóre 27:42. Nejlepším střelcem týmu v podzimní části je Radek Pospíšil s 5 brankami. Příprava na novou sezonu začne v novém roce a hráči budou dělat vše proto aby se jejich postavení v tabulce razantně zlepšilo.

Komentář trenéra Radima Ungera:

První polovina sezony se nám výsledkově úplně nepodařila a postavení v tabulce je bohužel špatné. Ve spoustě zápasů jsme se soupeři hráli vyrovnaně, několikrát jsme byli i lepším týmem, ale srážely nás individuální chyby v obranné fázi a k tomu se přidala i špatná koncovka, což nás často stálo body. Jsem rád, že i přes prohry jsme stále v kontaktu s ostatními týmy před námi a věřím, že se na druhou polovinu sezony připravíme jak nejlépe to půjde, abychom se v tabulce dostali co nejvýše.


  • MLADŠÍ ŽÁCI:

Mladší žáci zakončili podzimní část na skvělém 3. místě s celkovým počtem 18 bodů a skóre 79:23. Se skóre jde vidět, že jsou velmi ofenzivně laděni a o vysoké vítězství, mnohdy i o 10 branek, nebylo nouze. Ačkoliv ani v této kategorii není postavení v tabulce ten nejdůležitější údaj, na zápasech bylo vidět že si naši mladší žáci vítězství užívají a naopak když se nedařilo, tak jim z toho do zpěvu nebylo. Což potvrdil i trenér Roman Potočný.

Komentář trenéra Romana Potočného:

Po polovině soutěže panuje částečná spokojenost, držíme se čela tabulky, ale právě těžké zápasy jsme nezvládli a to bude náš cíl do jarní části. Pozitivní je, že naše holky se začínají prosazovat i gólově a je na nich vidět velký pokrok, a proto dostávají čím dál větší prostor v zápasech. Větší část podzimní soutěže jsme odehráli podle představ trenérů, avšak pořád je co zlepšovat. Hlavně v koncovce jsme mohli být mnohdy produktivnější, ale 79 vstřelených branek nás řadí na druhé místo v této kategorii. Dále mě těší, že jsme našli v týmu střelce F.Skácela a tvůrce hry A.Horňáka. Je třeba, aby se k nim přidali i ostatní a naše výkony budou jen a jen lepší. Progres je u všech hráčů, hráček, ale musejí chtít hlavně oni sami.


  • MLADŠÍ PŘÍPRAVKA:

V této kategorii si naši malý fotbalisti nevedli vůbec špatně. Mají na svém kontě i velmi vysoká vítězství. Taktéž ale i vysoké prohry. Je patrné, že se za tento půl rok zase o kousek posunuli ve svých fotbalových dovednostech.

Komentář trenéra Aleše Skopalíka:

Do soutěže mladších přípravek pro rok 2023-2024 se přihlásilo jen deset týmu. Podzimní část se klukům povedla. První zápas jsme jasně prohráli v Ludslavicích poměrem 21:6, z důvodu neúčasti několika dětí. Dva zápasy s Holešovem a Chvalčov/Loukov jsme smolně prohráli gólem v poslední minutě zápasu. Soutěž je hodně vyrovnaná a musím říct, že i podle mého názoru dost kvalitní. Musím děti pochválit za přístup k tréninkům a poděkovat rodičům za velkou podporu.


  • FOTBALOVÁ ŠKOLIČKA:

Tento rok byl pro kvasickou mládež zlomový. Letos byla poprvé otevřena fotbalová školička. Jak potvrzuje i trenér a zakladatel myšlenky fotbalové školičky ve Kvasicích Jakub Opravil, nikdo nečekal tak hojnou účast. O to více těší zájem dětí, pro které jsou tyto turnaje malých fotbalistů zážitkem, ze kterých budou ještě dlouho čerpat. Fotbalová školička na rozdíl od dospělých mužstev přestávku nemá a pokračuje v pravidelných trénincích v tělocvičně ZŠ Kvasice vždy v pondělí a středu v čase 17:00 –18:00. Pilně se připravuje na jarní turnaje, do kterých vyběhne ve zbrusu nových dresech. Přejme těmto malým fotbalistům a fotbalistkám ať je neopouští nadšení a zápal, a ať si každý fotbalový moment užijí s radostí.

Komentář trenéra Jakuba Opravila:

První část fotbalové sezóny (turnajová) školičky máme za sebou. Již nyní pracujeme na jarní část v tělocvičně. Málokdo asi očekával, že se u nás v FC Kvasice, školička tak rychle uchytí a už vůbec by nás nenapadlo, že budeme mít takovou účast. To nás samozřejmě strašně těší a věříme, že nás bude ještě více... Medaile i ocenění děti posbíraly a já pevně věřím, že v té jarní části budeme mít opět úsměv od ucha k uchu a jiskru radosti v očích. Přece jen, to děláme pro radost dětí a snažíme se předat zkušenosti dál, tak jak jsme je získávali my.

Kontakt na FC Kvasice

  • Tlumačovská 681, 76821 Kvasice
  • Dohorák Michal mob. 777 161 278

Kontakt pro mládež

  • Skopalík Aleš mob. 732 133 343
  • Zikmund Jaroslav mob. 608 305 801
1931
sports_soccer
2024
Provoz webu sponzoruje DOOT,s.r.o.